Mikiny od Vyšiju

Kdo mě zná ze sociálních sítí ví, že u mne najde i mikiny. Právě na ně mi chodí spousta dotazů, takže jsem si řekla, bude nejlepší pro Vás vše jednoduše sepsat. Takže jak to chodí s mikinami?

 

V současné době mám 2 typy mikin, každý z nich je však úplně jiný. A jaké to jsou? Mikiny ručně všívané a pak limitky s potiskem.

 

vysiju_16545

 

Ručně vyšívané mikiny

Různé velikosti, barvy a vždy jedinečná ruční výšivka, která vzniká po konzultaci se zákaznicí. Každá výšivka je tedy naprostý originál a nikdy se neopakuje. 

Tyto mikiny jsou mojí srdeční záležitostí a do každé vkládám spoustu hodin práce svých rukou. Vůbec se nedivím tomu, že jsou tak žádané. A to je taky důvod, proč je na mém e-shopu nenajdete. Na tyto mikiny mám totiž seznam objednávek, který je momentálně úplně plný. Proto jsem musela vyhlásit stop stav a nové objednávky nepřijímám. Jakmile se situace změní, dám zase vědět. Je ale dobré obrnit se trpělivostí, protože zakázek mám již několik desítek a ruční výšivka je časově velice náročná.

 

                          5   IMG_5448  1_3

 

Když to shrnu:

  • cena za jednu mikinu je 2500-3500 Kč podle složitosti výšivky
  • výběr barvy a velikosti mikin je na každém zákazníkovi
  • vzor na každé mikině je jedinečný originál, nikdy se neopakuje
  • vzor vždy konzultuji  přímo se zákazníkem
  • je možné se domluvit na květinové či více folklorní variantě a umístění na střed či kolem výstřihu
  • mikiny tvořím pouze ve volném čase, nejsem tedy nikdy schopna garantovat datum dodání
  • jiné výšivky na přání nedělám
  • momentálně jsem vyhlásila na nové objednávky vyšívaných mikin STOP stav.

 

A co tedy dělat, pokud byste mikinu z mojí dílny opravdu chtěli a nepodařilo se Vám dostat na seznam čekatelů? V takovém případě pro Vás mám novinku a to jsou limitované edice mikin s potiskem.

 

Mikiny s potiskem v limitované edici

Novinka pro ty, kterým se mikiny Vyšiju prostě líbí. Nejsou sice ručně vyšívané, ale jsou tvořené s láskou k ruční práci v malých, limitovaných edicích. Mikiny mají na sobě kvalitní potisk imitující právě ruční výšivku, jejíž vzor vychází z motivů používaných na Kyjovsku.

Od každé velikosti bude vždy k dispozici jen několik málo kusů, takže pokud se Vám líbí, doporučuji moc neváhat.

 

vysiju_16533